MÄTNING, MONTAGE

OCH STÄD


ENKELT OCH TRYGGT
SPECIALISTER PÅ FÖNSTERMONTAGE

Vi tycker att det ska vara enkelt och tryggt att få nya fönster installerade i sitt hem. Därför samarbetar vi bara med seriösa tillverkare och omringar oss med kvalificerad personal. Vi arbeter med fullständig ansvarsförsäkring och fullständiga garantier.


Fönsterbyte kan utföras när som helst under året. En snabb och välplanerad arbetsgång gör att huset inte behöver stå öppet länge och alltså inte påverkas av kyla, snö och vind.


Generellt har vi mindre att göra vintertid så då är chanserna goda för att du själv skall kunna bestämma exakt tid för när ditt montage skall utföras.Årets nyhet är fönster med så kallad anti-fog beläggning, vilket motverkar kondensbildning. Detta innebär i sin tur att man kan gå lägre ner i U-värde på produkter. Vi har detta som standard från och med idag.

Montage utförs i gällande branchstandard med riktiga karmskruv och drevas med cc-drev, vilket bäddar för ett vindtätt montage.

Leveranstid på fönster brukar vara mellan 6-8 veckor


Majoriteten av våra arbeten kommer till oss genom rekomendationer från gamla kunder som är vänliga att rekomendera oss vidare, så vi har många referensobjekt att visa upp. Klicka och se vad kunder skriver om oss i på Google


  • ROT-avdrag

    Allt arbete omfattas av ROT-avdrag.

MÄTNING


Ett riktigt montage av nya fönster och dörrar är viktigt. Inte bara för att produkten skall fungera utan problem utan även för att tillse att det blir tätt runt om.


Vi är stolta över att kunna erbjuda ett mycket högt kvalitativt montage. Allt börjar redan vid mätning av fönster då vi kan måttanpassa exakt så fönster får ordentlig plats och mycket drevmån.


Vi har fönster i vårt lager tills montage ska ske, så fönster kommer aldrig att stå ute och vänta.

MONTAGE


Fönster sågas ur och tas ut ifrån insidan. Klossar sätts i våg med laser och sen drevar vi med cc-drev, vilket är en ny exlusiv expanderande list. Fönster skruvas fast med karmskruv.


Efter detta fäster man salningar och lister, foder eller plåtar samt fönsterbleck på utsidan, samt fyller i spikmärken.


STÄDNING


Vi städar löpande under montaget så det blir minimalt med smuts under montaget.

GRATIS HEMBESÖK.

KONTAKTA OSS IDAG.